Gå videre til innhold
Isabelle Ducellier
Isabelle Ducellier

Pressemelding -

Isabelle Ducellier ny adm. direktør i Orkla Health

Isabelle Ducellier er utnevnt til ny adm. direktør i Orklas porteføljeselskap Orkla Health.

Styret i det nye porteføljeselskapet Orkla Health har ansatt Isabelle Ducellier (54) som ny adm. direktør. Hun overtar etter Hege Holter Brekke, som ble utnevnt til investeringsdirektør i Orkla ASA 1. mars 2023 i forbindelse med at Orkla ASA ble omdannet til et industrielt investeringsselskap og Orkla Health ble etablert som et av 12 nye porteføljeselskaper.

Ducellier kommer fra stillingen som CEO for det svenske probiotikaselskapet BioGaia group, som hun har ledet siden 2018. Før dette har hun sittet i flere lederstillinger, som Generalsekretær for Barncancerfonden, Associate Partner i McKinsey, og CEO for Pernod Ricard Sweden. Hun har en Master i internasjonal markedsføring fra EM Lyon business school og en Executive MBA fra Harvard Business School.

Ducellier har lang erfaring fra forskjellige styreverv, blant andre flere av BioGaia-selskapene, Arcus, Björn Borg, fransk-svensk handelskammer og Jönköping Business School.

­– Vi er svært fornøyde med at Isabelle Ducellier har takket ja til stillingen som adm. direktør i Orkla Health. Hun har en lang og solid erfaring fra kommersielle virksomheter og flere styreverv. Hennes forretningserfaring innen forbrukerhelse og med lokale og globale merkevarer er svært relevant for reisen Orkla Health har startet på. Isabelles driv, kompetanse og bransjekunnskap vil være et verdifullt bidrag i etableringen av Orkla Health som et nytt selvstendig porteføljeselskap, sier Maria Syse-Nybraaten, styreleder i Orkla Health.

Ducellier tiltrer stillingen til høsten. Hun vil rapportere til styret i Orkla Health.

Om Orkla Health
Orkla Health er et ledende nordisk merkevareselskap innen forbrukerhelse, og med sterke internasjonale posisjoner innen kosttilskudd, munnhygiene, sårbehandling og personlig pleie. Selskapet har sterk tilstedeværelse i Norden, Baltikum og Polen, og er også representert i flere andre land med distribusjon til over 60 markeder. Selskapene NutraQ og Healthspan er også en del av porteføljen. Orkla Health har flere sterke merkevarer som Möller’s, Jordan, Vitalab, OSL, Cederroth First Aid, Salvequick, Livol, Nutrilett, Maxim, Collett, Solidox og CuraMed.

Om Orkla ASA
Orkla ASA er et ledende industrielt investeringsselskap. Rammen for virksomheten er merkevarer og forbrukerorienterte selskaper. Orkla har i dag 12 porteføljeselskaper. O
rkla har en langsiktig og industriell tilnærming til porteføljeselskapene. Vi investerer i selskaper der vi kan bidra til ytterligere verdiskaping gjennom vår kompetanse, forbrukerinnsikt og erfaring med å utvikle ledende merkevarer. Med en aktiv porteføljestyring retter vi oss mot raskt voksende forbrukersegmenter og markeder. Omsetningen i 2022 var på 58,4 mrd. kroner og antall ansatte var 20,500. Orkla ASA er notert på Oslo Børs.

Emner

Kategorier


Orkla ASA er et ledende industrielt investeringsselskap. Rammen for virksomheten er merkevarer og forbrukerorienterte selskaper. Orkla har i dag 12 porteføljeselskaper.

Orkla har en langsiktig og industriell tilnærming til porteføljeselskapene. Vi investerer i selskaper der vi kan bidra til ytterligere verdiskaping gjennom vår kompetanse, forbrukerinnsikt og erfaring med å utvikle ledende merkevarer. Med en aktiv porteføljestyring retter vi oss mot raskt voksende forbrukersegmenter og markeder.

Orkla ASA er notert på Oslo Børs.

Kontakter

Håkon Mageli

Håkon Mageli

Pressekontakt Konserndirektør, Kommunikasjon og Corporate Affairs

Velkommen til Orkla!

Orkla ASA er et ledende industrielt investeringsselskap. Rammen for virksomheten er merkevarer og forbrukerorienterte selskaper. Orkla har i dag 12 porteføljeselskaper.

Orkla har en langsiktig og industriell tilnærming til porteføljeselskapene. Vi investerer i selskaper der vi kan bidra til ytterligere verdiskaping gjennom vår kompetanse, forbrukerinnsikt og erfaring med å utvikle ledende merkevarer.

Orkla ASA er notert på Oslo Børs.

Orkla
Drammensveien 149
Oslo
Norge