Gå videre til innhold
GLADE PRODUKTSJEFER: Marie Mauseth og Henrik Norem jubler etter å ha blitt kåret til årets markedsfører i konkurranse med unge talenter fra hele verden.
GLADE PRODUKTSJEFER: Marie Mauseth og Henrik Norem jubler etter å ha blitt kåret til årets markedsfører i konkurranse med unge talenter fra hele verden.

Nyhet -

Produktsjefer i Orkla vant gull i «VM i markedsføring»

Aldri før har noen fra Norge vunnet den prestisjetunge prisen.

Cannes Lions-festivalen er verdens største kreative festival innenfor kommunikasjon og markedsføring. Young Lions er konkurransen for dem under 30 år, og i kategorien for årets markedsfører gikk seieren – for første gang noensinne – til Norge: Marie Mauseth og Henrik Norem i Orkla.

– Da vi fikk vite vi hadde vunnet, var det som en drøm. Det er en utrolig gøy anerkjennelse, sier vinnerne.

Produktsjefene Mauseth og Norem vant med markedskampanjen «Make the World a Sweeter Place» sammen med Nidar og One Young World. De kvalifiserte seg til Young Lions-konkurransen ved å vinne den norske konkurransen i 2020 i samarbeid med ANFO og Capa.

Rundt 75 land konkurrerte digitalt under årets Young Lions-konkurranse, som ble utsatt ett år på grunn av korona-pandemien.

– Young Lions blir sett på som verdensmesterskapet i markedsføring for talenter. Våre egne Henrik og Marie vant med en fantastisk Nidar-case. Norges utsendte slo ut alle andre land, og i denne konkurransen må vi huske at det er mange flinke talenter fra de beste markedsførerne rundt om i verden. At Nidar har verdens beste talenter i marketing gjør oss utrolig stolte, sier marketingdirektør i Orkla Confectionary & Snacks Norge, Thor-Vidar Ilje.

Årets vinnere vil bli premiert sammen med vinnerne under Cannes Lions Live i år. Festivalen varer fra 21. juni til 25. juni i år, og vil være digital.

– Nå sitter vi og ferier hver for oss på Teams, men vi skal samles og feire dette ordentlig ved første anledning, sier Mauseth og Norem.

Emner

Kontakter

Elisabeth Aandstad Ekheim

Elisabeth Aandstad Ekheim

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør Orkla Norge +47 924 460 60

Velkommen til Orkla!

Orkla ASA er et ledende industrielt investeringsselskap. Rammen for virksomheten er merkevarer og forbrukerorienterte selskaper. Orkla har i dag 12 porteføljeselskaper.

Orkla har en langsiktig og industriell tilnærming til porteføljeselskapene. Vi investerer i selskaper der vi kan bidra til ytterligere verdiskaping gjennom vår kompetanse, forbrukerinnsikt og erfaring med å utvikle ledende merkevarer.

Orkla ASA er notert på Oslo Børs.

Orkla
Drammensveien 149
Oslo
Norge